DUFFIEL, DERBY

LOCATION

DUFFIELD, DERBYSHIRE

CLIENT

PRIVATE

VALUE

TBC

COMPLETION

TBC

SIZE

m2

PROJECT OVERVIEW

Extension and alterations to the rear of a six bedroom family residence on the outskirts of Derby, the property is constructed of Derbyshire Stone and has large private gardens. 

 

Designed to open up the ground floor living space, allowing natural light to flood in creating a new kitchen and dining space and give a seamless transition from indoors to outdoors. 

RELATED PROJECTS

CHESNUT WAY
CASTLE DONINGTON
KEDLESTON ROAD
Show More
Architect in Derby, UK
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Houzz Icon

space that inspires...

© 1998 - 2016 Matthew Montague Architects - Award Winning Architects in Derby, UK

Created by Hausman Graphics

Architect in Derby, UK