DUFFIELD

LOCATION

DUFFIELD, DERBYSHIRE

CLIENT

PRIVATE

VALUE

TBC

COMPLETION

TBC

SIZE

m2

PROJECT OVERVIEW

This modern residential dwelling accommodates five bedrooms and a large open plan living space.

 

A circular concrete retaining wall encloses the contemporary property, the design creates hidden external courtyards at ground floor whilst the first floor accommodation projects over to provide a canopy and shading.

 

This overhanging structure allows for a glass bottom swimming pool to run in front of the first floor bedrooms giving access to the pool from every bed.

 

The modern design uses timber slats to provide solar shading and privacy for the occupants whilst softening the architecture to the neighbouring views.

RELATED PROJECTS

CHESNUT WAY
CASTLE DONINGTON
KEDLESTON ROAD
Show More
Architect in Derby, UK
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Houzz Icon

space that inspires...

© 1998 - 2016 Matthew Montague Architects - Award Winning Architects in Derby, UK

Created by Hausman Graphics

Architect in Derby, UK